Linssit

Silmälasilinsseissä on laatueroja. Valitsemalla Rodenstock-tuotteen valitset laatua, perinnettä ja turvallisuutta. Innovatiivisissa Rodenstock-tuotteissa yhdistyvät vuosien tutkimustyö sekä valmistuksessa käytettävät vallankumoukselliset teknologiat. Paras mahdollinen ammattitaito, korkeatarkkuuksinen hiontateknologia, erinomaiset materiaalit sekä laadukkaat linssipinnoitteet ovat perusta, johon voit luottaa. Aidon saksalaisen Rodenstock-huippulinssin tunnistat linssistä löytyvästä R-kaiverruksesta.

Uusin mittaus- ja hiontateknologia mahdollistaa täysin yksilöllisesti valmistettujen, biometristen linssien valmistamisen. Biometrisiä linssejä saa niin monitehoisina kuin yksitehoisiakin sekä lähityöskentely- että aurinkolaseina. Voit lukea biometrisistä linsseistä tarkemmin täältä. Rodenstockin monitehoisten huippulinssien näköalueiden painotuksia pystytään myös optimoimaan täysin yksilöllisesti käyttäjän näkötarpeiden ja -tilanteiden mukaan. Biometrisiä linssejä saa Suomessa ainoastaan Fenno-liikkeistä.

Huippulinssien lisäksi valikoimissamme on myös perinteisiä, edullisemman teknologian linssejä. Meillä optikkomme auttavat sinua kattavasti oikean linssivalinnan tekemisessä.

Valmiit linssit optikkomme hiovat oikeaan muotoonsa käsityönä liikkeemme omassa pajassa, joten valitsemalla meidät tuet myös kotimaista käsityötä.