Kehykset

Kehysmallistostamme löydät useiden brändien kehyksiä, joista osan löydät alta.

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona on Fenno Optiikka -ketjun maahantuoma, näyttävä ja laadukas silmälasikehysmallisto.

Titan

Fenno Optiikan omaa TITAN-silmälasikehysmallistoa on suunniteltu Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Kehykset kantavatkin Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Design From Finland -merkkiä.

Woodys Barcelona

Woodys Barcelona on aurinko- ja silmälasikehysten brändimerkki. Puukehykset on kasvava trendi. Puu on materiaalina ympäristöystävällistä ja ympäristöä kunnioittavaa.

Xavier Garcia

Silmälaseissa teknisesti huolitellut ja yllättävät yksityiskohdat yhdistyvät pehmeisiin silhuetteihin. Xavier Garcia Barcelonan silmälasit ovat jokaista yksityiskohtaa myöten huippuunsa hiottuja ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Blackfin

Blackfinin tarina alkoi yli 40 vuotta sitten Pohjois-Italialaisesta Agordon kylästä. Huippumerkin silmälaseissa yhdistyvät italialainen käsityöläisperinne, nykyteknologia sekä japanilainen materiaalin tuntemus.

Rodenstock

Kun valintasi on uraauurtava teknologia ja ehdoton käyttömukavuus elämäsi muillakin alueilla – voimme lämpimästi suositella sinulle Rodenstockin ikonisen tuoteperheen silmälaseja.

Monoqool

Innovatiivinen Monoqool haastaa perinteiset silmälasikehysten valmistusmenetelmät, kun se suunnitteli silmälasikehykset kokonaan uusiksi. Tavoitteena oli riisua kehyksestä kaikki ylimääräinen pois: Ei ruuveja, jotka voisivat tippua, eikä juotoksia, jotka voisivat murtua. 3D-tulostetut Monoqool silmälasikehykset rikkoo rajoja ohuilla ja erittäin keveillä malleillaan. Osa kehyksistä painaa vain 4 grammaa! Markkinoiden parhaat 3D-tulostimet valmistavat kehykset yli 600 kerroksesta, mikä takaa laadun ja kestävyyden. Kevyt kehys on uskomattoman miellyttävä käyttää, eikä silmälasit paina. Tanskalainen Monoqool mallisto tarjoaa erottuvia kehyksiä, retroa ja rohkeaa muotoilua, mutta myös tyylikkään yksinkertaista ja hillittyä. Kokeile kevyitä silmälaseja kasvoillesi ja totea, että ne istuvat huomaamatta!

Silhouette

Silhouette Eyewear on itävaltalainen vuonna 1964 perustettu perheyritys, joka tunnetaan innovatiivisista silmälasikehyksistä ja korkeasta laadusta. Kaikki Silhouetten kehykset suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun yrityksen omalla tehtaalla Itävallan Linzissä.

Bolle

Pitkät perinteet takaavat, että Bollé on yhdistelmä suorituskykyä, istuvuutta, laatua ja suojaa. Nykyisin valikoimasta löytyy aurinkolasit urheiluun uusinta teknologiaa hyödyntäen ja jokaiseen lajiin on suunniteltu oma aurinkolasinsa. Meiltä saat Bollen aurinkolaseja myös voimakkuuksilla.

l.a. Eyeworks

l.a. Eyeworks on Los Angelesissa suunniteltu persoonallinen, näyttävä ja värikäs kehysmallisto jotakin erilaista etsivälle.

Roundten

Saksalainen insinööritaito yhdistettynä välimerelliseen tyyliin on synnyttänyt vuonna 2016 perustetun silmä- ja aurinkolasien huippubrändin. Kehysten materiaalit ovat innovatiivisia ja sen ansiosta kevyitä, kestäviä ja mukavia kasvoilla.