Valikoima

Kevättä kohden mennään. Onko aika hankkia uudet silmälasit? Tervetuloa katsastamaan kevään uutuuskehyksiä, joita saapuu myymäläämme koko ajan.

Valikoimamme kestosuosikkeihin kuuluvat aina Suomessa suunnitellut huippukevyet ja nikkelittömät Titan-kehykset, joita löytyy kauniissa väreissä ja kuoseissa. Jos taas haaveilet erityisen huomaamattomasta kehyksestä, suosittelemme laadukasta Silhouette -mallistoa. Mikäli haluat yksillä laseilla päivittäin vaihtelua ilmeeseesi, on ranskalainen Zenka –kehys mainio valinta. Zenkoihin voit hankkia useamman räväkän vaihtoetuosan. Kevään uutuutena raitaa, ruusua, palloa ja monia muita yksivärisiä ihanuuksia. Aina löytyy myös näyttäviä muovikehyksiä trendikkäistä pyöreistä malleista tyylikkäisiin kulmikkaampiin. Olemme laajentaneet myös persoonallisten Dutz-kehysten valikoimaa.

Meiltä löytyy aina silmälasikehyksiä niin kapeakasvoisille kuin leveäkasvoisillekin. Optikkomme auttavat valitsemaan asiantuntemuksella kasvoillesi parhaiten istuvat kehykset. Tarvittaessa kiinnitämme myös lisänenätukia muovikehyksiimme istuvuuden parantamiseksi. Pyrimme aina löytämään sopivan lasiratkaisun asiakkaan parhaaksi!