Silmälasit

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona on Fenno Optiikka -ketjun maahantuoma, näyttävä aurinkolasimallisto, josta löydät persoonalliset silmälasi- sekä aurinkolasikehykset.

Titan

Fenno Optiikan omaa TITAN-silmälasikehysmallistoa on suunniteltu Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Kehykset kantavatkin Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Design From Finland -merkkiä.

Woodys Barcelona

Woodys Barcelona on aurinko- ja silmälasikehysten brändimerkki. Puukehykset on kasvava trendi. Puu on materiaalina ympäristöystävällistä ja ympäristöä kunnioittavaa.

Xavier Garcia

Silmälaseissa teknisesti huolitellut ja yllättävät yksityiskohdat yhdistyvät pehmeisiin silhuetteihin. Xavier Garcia Barcelonan silmälasit ovat jokaista yksityiskohtaa myöten huippuunsa hiottuja ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Blackfin

Blackfinin tarina alkoi yli 40 vuotta sitten Pohjois-Italialaisesta Agordon kylästä. Huippumerkin silmälaseissa yhdistyvät italialainen käsityöläisperinne, nykyteknologia sekä japanilainen materiaalin tuntemus.

Bloomdale

Bloomdale on käsite ja sen filosofia on tuottaa silmälaseja, jotka ilahduttavat ihmisiä ja saa heidät tuntemaan itsensä kauniiksi. Mitenköhän Bloomdalet pukisivat sinun kasvojasi? Pistäydy liikkeessämme niin katsotaan!

Levis

Levis brändi on tunnettu kaikkialla maailmassa. Ihmiset ovat pukeutuneet siihen, he ovat nähneet sen ja he yhdistävät Levis brändin mukavuuteen ja laatuun. Silmälasikehysmallisto on kattava ja vetoaa kuluttajiin, jotka elävät Levis brändin tyylillä.

Dutz

Dutz Eyewearin kulmakivenä on näkemisen mukavuus, joka syntyy asiakkaita ja optikoita kuunnellen. Tuloksena on, paitsi käytännöllinen, myös iloitteleva silmälasimallisto, joka ei jätä katsojaa kylmäksi.

Rodenstock

Kun valintasi on uraauurtava teknologia ja ehdoton käyttömukavuus elämäsi muillakin alueilla – voimme lämpimästi suositella sinulle Rodenstockin ikonisen tuoteperheen silmälaseja.

Mollerus

Tyylikkyys ja avarakatseisuus kuvaavat Muotitalo Molleruksen tinkimätöntä ja yksityiskohtaista vahvaa designia. Kun nämä yhdistetään Muotitalo Molleruksen korkealuokkaiseen laatuun, tuloksena on nykyaikaisen naisen ikoninen tuote.