Näkemisen mittaukset

Silmänpaineenmittaus iCare -laitteella

OCT silmänpohjan valokerroskuvaus

Näkökenttätutkimus

Meille voi tulla näkökenttätutkimukseen joko silmälääkärin lähetteellä tai ilman. Silmälääkärin lähetteellä tulevat saavat näkökenttätutkimuksesta kelakorvauksen. Teemme hyvää yhteistyötä silmälääkäreidemme kanssa. Yleisimpiä syitä näkökenttätutkimukselle on glaukoomaseuranta tai ajonäkökentän tutkiminen.

Toiminnallinen näkeminen

Perinteinen näöntarkkuuden mittaaminen paljastaa vain pienen osan näkösi toimintakyvystä. Tutkitusti hyvä toiminnallinen näkö auttaa sinua toimimaan turvallisemmin, niin työssä kuin harrastuksissakin. Näön tarkkuuden lisäksi esimerkiksi näkökentän laajuus, reaktioaika ja kontrastinäkö vaikuttavat toimintaasi muun muassa liikenteessä ja urheilussa. Nämä ja kaikki muut toiminnallisen näkökyvyn osa-alueet voit testauttaa yhdellä tutkimuksella meiltä löytyvän Ocusweep-laitteiston avulla.

Silmänpohjakuvaus

Meille voi tulla silmänpohjakuvaukseen joko silmälääkärin lähetteellä tai ilman. Silmälääkärin lähetteellä tulevat saavat silmänpohjakuvauksesta kelakorvauksen. Silmänpohjakuvia otamme useimmiten seurantaa varten silmälääkärin tutkimuksen jälkeen.